Super Food (Makanan Sunnah)

Where do you buy your super food (nuts/dates/raisin/dried fruit) ? Beli dekat pasaraya mahal. Can you suggest affordable shop yg boleh beli online (Ig/Fb)?

5 Balas

depends on area.i beli kurma kat emart batu kawa sarawak only rm12.🤣 sampai sekarang 1packet tu tak habis2.nuts,kalau nak murah u go to wholesaler pastries. my mum beli badam kalau tak silap 500g rm8. kira murah la tu.. lebih baik u take fresh fruits,kalau tak silap i came across this article stating dried fruits have higher sugar content compare to fresh.. entah la betul ke tak.

5y ago

seriously? okay i try makan fresh fruits. time pregnant rasa asyik nak mengunyah ja 😃