#stayathome lagi sekali? Apa pendapat anda?

Walaupun bukan semua negeri terkesan kali ini, tapi apa pendapat anda? Perlu atau tidak kita teruskan dengan keadaan pandemik sekarang ini? Perlu atau tidak negeri yang lain terlibat sama #stayathome ? Macam mana dengan industri yang lain pula? Jom kongsikan di bawah. #TAPprihatin

#stayathome lagi sekali? Apa pendapat anda?
3 Balas

Tk tau nk ckp, Bru ingt hbs pantang nk bwk ank2 jln2... Tpi ap kn daya kite mrancang aje tpi Allah yg tntukn...tk sngke jdi balik mcm dlu PKP ni, 😓 ksian kt ank2 dh lme ddok rumah xklua2 lngsng...hope leps ni PKP xdk la, bole bwk ank jln2 cm dlu lgi, Insha Allah Amin 🤲🏻

3y ago

Itula, sedih rsa bile tgok dorg asyk trkurung jek dlm rumh