Seks trimester ketiga

Usia perkahwinan sy dgn suami dh 2 tahun 1 bulan. Skrg sy di trimester ketiga. Sy byk baca dlm ni byk ibu mengeluh suami asyik nak seks lg2 bulan puasa ni sampai tak keruan jadinya. Lain pula dgn sy, suami susah sgt nk bersama. Kalau sy tak bercakap pasal benda ni mmg sampai ke sudah tak la jawabnya. Lepastu dh trimester ketiga ni tak larat nk mulakan dulu, tp husband pun tak mulakan. Ada tak lelaki yg jenis mcm ni ye ? Pelik kan sbbnya dia selalu nafsu kuat. Sy jd insecure kalau dia tak minta sbb takut dia cari benda lain. Lepastu sy nak bg bukaan senang nk bersalin nnt. Kalau ikut nafsu saya tu tak bernafsu pun. Tp benda ni dh byk kali sy tanya dia. Bila tanya , malam nnt dia akn start bersama cuma sy tak dpt jawapan. Takkan setiap kali sy luahkan benda ni baru dia nk mula. Pastu stop lama balik. Mcmtu lah kitarannya. Tp dia okay je sentuh sy bermesra cuma nak bersama tu dia mengalahkan org mengandung tak larat tu 😂 Skrg sy tak mulakan sbb nk tgk dia mula dulu, mcm awal2 kawin dulu hari2 dia nak. Dia yg akan lead saya. Ntahla pelik ada lelaki yg mcmni😂 Skrg ni rasanya dh sebulan lebih tak bersama. Malas sy nak bincang dah. Selalunya sy akn start kalau rasa mcm lama sgt tp ni tak larat dh, penat. #bantusharing #firstbaby #firstmom

31 Balas

jgn pelik sis mang ada ja suami mcmni. awl kawin bru dpt mang nm hri2 tp lepas suami sy tahu ja sy pregnt tros takut nk bsme. dia risau kt sy gn bby. lgpn time pregnt nk bsme tu nafsu xbrpe ada sgt sbb hormon kite x tntu hala. alahan lg. org kte nk dkt3 bsalin nk kne bsme , tp alhamdulilah sy exercise ja, then 36w kua da bby nya. tu bru time prgnt , lepas bsalin lg la suami tkot nk bsme sbb dia yg rawat luka jahit an, jd dia btmbh kesian kt isteri nya. haha. sy 100hari pn belom bsme, bby nk msok 6bulan bru bsme tu pn kkdg dua2 sama2 tkot. lg 1 lepas bslin kite lg btmbh penat, xckup tido . haaa jd nafsu nk bsme tu mang kurg. suami mmahami , insyallah . 😊