tolong repot ACC ( ng. )

Username :: ng. Sy perasan dri MLM TD LG..puluk 2-5 sy dok Pegati je.. nk tuka lampin ank Pasto Mata X blh tdo.. tngok lh fon.. ACC ne ade update 2 post berunsur lucah & ade beberape comment yg sngat2 X membantu & lucah siap ckp pecah ovari lh sdp maen lh.. tlg mommy's & daddy's.. report ACC ne dri buat hauk dye je.. Owh klu comment2 lain balas ja.. Post Kita buat2 X nmpk na..

7 Balas

Sy pun perasan..sbb tue ibu2 dlm nie mohon jgn komen trlalu trbuka..tips bersama,teknik bersama la apa la..jgn trlalu open..kdg sy pun geli bca,dh la xhide profile..tkut org mcm ginie buat modal pemuas nafsu..

Dah report byk kali. Report post n report user, siap tekan option 'don't show this to me' tapi still keluar lagi dekat feed. Aduhai

eya sis dia memang post benda2 lucah siap tnye mcm mna nk kurangkan bunyi cipap bila bersama ... what wrong with her 😏😏

4y ago

laki kot tu

Dah report semalam . Saya report banyak kali , rasanya dah takde tapi tak sure lahh

4y ago

Kita doa yg baik2 je laa sis. At least dah tegur, lepas dah tanggungjawab kita. Selebihnya tawakal. Ye zaman skrg menakutkan. Berani sangat letak gambar macam tu. Sbb dia bengang la tu org tak layan dia, selamber je letak banyak2 dkt post orang 🙄

Skrg dia dah tukar nama. Siap follow kita pulak tu. Macam2 hal 😴

4y ago

theAsianParent, gitu rasa ejaannya

Sy pon report banyak kali. Harap2 admin ambil tindakan la.

.. jap sis.. scroll lu.. sya cri balik acc dia..

4y ago

Sy cri pn xda dh..sy prasan dia ad komen dkt post ibu yg tunjuk baby bump..dia ckp try pkai legging lg nmpk..