Tak period tpi xpregnt

try cek upt strip negtive..esok nye trgrak hati nk tgok blik strip yg clup smlm tgok double line tpi samar..celup lgi ngetive jgk..tgok esok strip yg sme samar jgk..g bli clearblue nk bli yg digital dh habis..bli la yg biase nye clear blue cek pg ni negative..knpe lha sy nie dh 3bln xhaid .. sy sllu on time. klurge sy pun xde sorg pun mslh period. knp sy nie yeee. sy tkt pcos mcm2 dlm kpleee

2 Balas

Sis dah jumpa doktor je? Cuba share apa yg doktor cakap. Mungkin bermanfaat untuk Ibu2 TAP yg lain