Tidur malam berpeluh panas

Time pregnant memang kuat berpeluh ke? Tiap malam mesti terjaga sebab leher berpeluh2 sampai baju pun habis basah😅

28 Balas

normal sis sy first mom...msa first trim biasa ja tpi msok 2&3 trim allahuu🥴 mlm 2/3 kli p mandii dh lewat mlm pon bgon p mndi gakk sblom tido even owg ckp xelok time pregnnt mndi tgh mlm..tpi dh nk bt cmna kitonyo peluhh abes lencun bajuu2 kdg smpai naek bebai sbb x tahan pns😌pstu dh brsalin igt dh lega dah...ehhh still peluh lencun bajuuu tpii bila dh abes pntg alhmdllah smua back to normal..skrg rsa pns pon sbb cuacaa ja..jgn isau k lpas bsalin smua ok balik😊

iyaa, sekarang saya trimester ketiga. setiap hari berpeluh macam lari satu padang. bila baring bantal sampai basah lah sebab peluh banyak sangat. kadang tu taktau la nak buat macam mana kipas dah sampai limit rasa nak bukak bumbung rumah pulak🤣🤣

yee sis😆sy masa pregnant msuk trim2&3 mmg kuat bpeluh. Tiap kli bpeluh msti g mndi, mlm sblm tdur pun mndi dlu🤣mlm tdur pkai sarung dgn on kipas siling dgn kipas biasa, husb dah menggigil kesejukn kita pula mcm x rasa apa2🤣

klo trimester ka 3 lgi la pagi smpai ka mlm panas ny .. klo nk tdo ja kne bukak baju baru la blh tdo .. klo tak basah la baju 🤣 tmbh plk kat leher lg la berpeluh ny jgn ckp smpai gatai2 dibuat ny

saya dari awal pregnant sampai third trim berpeluh aje. memang hormon bila pregnant gitu, jadi panas. kejap kejap mandi. nanti dah beranak ok balik hahahshha

apa lg klau dh trimester ke 3 sis , sy brpeluh mcm bru hbis brperang seja 😂 tdur malam pn tdk selesa klau bole kipas kena dekat dgn sy Ahahh

Betul. Kena pasang aircond kalau pasang kipas pon berpeluh sakan 🥹 pasang aircond pulak husband dh ketar badan dah sejuk kita marah dia sbb ttp aircond

sya mengandung ank pertama dulu biasa saja... skrang mngandung ank kedua baru 12weeks badan stiap petang lepas mandi mmg sejuk sngat² 😌

samalah kita awak berpeluh2 basah baju kelawar kita 😂 kalau solat tu berjurai2 peluh kat leher . sy 2 trimester dh nak masuk 3 trimester

ye betul. saya yg duduk dlm aircond pun kadang rasa nk menangis sebab panass 😫, lagi2 tm3 ni dan cuaca kita yg memang panas letinggg