Perkembangan baby

Theasianparent ni selain untuk bertanya dan berkongsi pendapat , bagus juga untuk pantau dan perhati perkembangan baby . Starting dari before raya my baby dah start belajar bersembang , sekarang makin riuh dah . And sejak dua hari lepas dia dah start belajar nak grab , rasa benda yang ada dekat sekeliling dia . Seronok tengok apa yang anak belajar hari hari

Perkembangan baby
2 Balas

Kannn. Best betul tiap2 hari baca. Kadang macam tak sabar, fast forward baca awal untuk next2 perkembangan baby 😂😅