TEST UPT SEMALAM DOUBLE TAPI SAMAR

test upt malam naik double line tapi samar bila test pagi ni naik satu line ja macam mana eh ? seblum ii ni selalu test waktu malam jugak tapi takpernah naik double line tetiba test malam semalam naik double line tapi samar tapi test pagi ni naik satu line ja nak percaya malam ke pagi ? takot hcg saya rendah ke ade kaitan ke eh?

3 Balas

tggu lagi 2 hari and try test air kencing awal pagi. nak lagi accurate pakai clear blue, yg bukan digital pun ok sbb dia sgt sensitif