TEST UPT SEMALAM DOUBLE TAPI SAMAR

test upt malam naik double line tapi samar bila test pagi ni naik satu line ja macam mana eh ? seblum ii ni selalu test waktu malam jugak tapi takpernah naik double line tetiba test malam semalam naik double line tapi samar tapi test pagi ni naik satu line ja nak percaya malam ke pagi ? takot hcg saya rendah ke ade kaitan ke eh?

3 Balas

kira cycle puan dah lepas tarikh period ke? means dah due period? saya cadang pakai upt lain. dip & tell ke, clear blue ke..yg lebih accurate. x perlu tunggu pagi pun dia boleh detect. asalkan puasa 2 jam lps minum air. sbb saya pakai upt murahan strip tu. maybe yg tu mmg x kena. negatif. sekali pakai dip & tell. terus double line. ptg saya check.

16h ago

ikutkan dah lebih 5 minggu. sbb last period puan 5/8/24. skrg dah 25/9/24. kalau kiraan patut dah 7 minggu. patut double line dah pekat. maybe puan boleh mintak doc check. sbb faint line kejap ada kejap x der ni, saya pun x pasti. kalau chemical pregnancy pun, dia akan keluar jugak mcm waktu haid biasa.

saya kalau test pagi dengan malam mesti takkan pernah naik double line tapi bila test pagi satu line test malam double line hm confius nak percaya mana satu

tggu lagi 2 hari and try test air kencing awal pagi. nak lagi accurate pakai clear blue, yg bukan digital pun ok sbb dia sgt sensitif