26week

tdi pergi check up dkt klinik.. nurse tnya bila plan nak nikah sbb sya hamil luar nikah tpi ayah baby ni nak bertanggjawab.. so sya kata la next month sya dah pergi pejabat agama tnya apa yg perlu.. nurse tu kata mereka tau tak awak pregnant so sya kata tak.. nurse tu ckp plk setahu dia tak blh nikah.. tunggu lepas bersalin baru blh nikah.. ada sape2 tak yg ada pngalaman nikah time dah pregnant.. sya nak ada surat kawin sblm bersalin

19 Balas

setahu sy masa pregnant x boleh nikah. kne tggu baby selamat lahir baru boleh nikah. pape pun rujuk pada yg lebih arif utk jawapan yg tepat