Hye smua🌷

Td sy p check up kdgn 31w 3d, dan plan nk bsalin kat HUKM, Sbb rmh dekat situ. Sy tanyalah doc, nk bsalin tmpt tu.. Nk surat doc.. Sbb sy baca hukm nk srt dari doc n buku pink yg kita check up ni. Doc ckp, x pe pg daftar bwk buku pink, Tanya nurse pn ckp tunjuk buku pink.. Sdgkn Sy baca sblm daftar dorang nk surat rujukn dari kkm kita slalu check up & buku pink. Blh ke pg hukm daftar camtu je?? #ingintahu #firstbaby

2 Balas

maaf puan sy kurang psti ttg ini sbb tiada pnglmn. cuba puan direct col hsptl tnye ttg prosuder yg prlu puan lakukan jika nk bersalin d sana..mg dpmudahkan segalanya..aamiin

3y ago

alhamdulillah..tahniah puan .😍mg ank puan mmbsr dgn sht..dan mnjd ank soleh/soleh buat ibu ayah..Allahuma aamiin..

x pe sis try ja dlu..nanti doc sne akan cek buku pink sis nti..or pon sis kol dlu hukm..smge dpmdhkan

8mo ago

Maaf nak tanya puan, masa daftar ni perlu bayaran deposit full ke atau apa2 bayaran untuk dapat kan tarikh tu? Saya xda GL, kerja swasta.