Mertua

Tadi bincang dgn suami nak beli barang2 baby, lepas tu suami senaraikan barang nak beli, tiba mak mertua cakap alaaa tak yah beli tikar baby. Membazir je. Pastu suami kata kene la beli nnti lpas mandi lap2 bby nk la letak ats tikar tu. Mak mertua bekeras gak kata jangan beli. Saya pon diam jela nengak ank beranak bertekak pasal tikar getah baby ?

3 Balas

klu sis pantang kt rmh mertua, biar je xyah beli...biar baby kencing atas katil...nt bru mak mentua taw penting ke x...klu kt rmh sdri, beli je curi2..