bgi pndangan

Sye nk luah blh x..minta nsiht or pndgn blh..skrg musim pkp..rzeki ank sye ayahnya dpt cuti gak. Sme2 jge dgn sye..jd sye x lh pnat..tp syebsdih suami sye mcm x happy bile dgn sye n ank sye..ni ank first kami. ..bila pkp dilnjutkn..dye jd sdih..kurg brckp dgn sye..kbtuln sye tgh berpntg di umah mak sye. Dgn mak abah sye pun dye wat muka msm..x brckp ..sdih sye bile dye wat cm tu..sye tau dye rindu mak ayah n adik bradiknye dikmpung. Ye lh dh 2 minggu dye kt sini dgn sye n ank.. lg pkp dilnjjutkn lg 2 minggu lg dye sdih..kdg2 sye rse mcm x brguna jd isteri dye..knp org laib suami dye sronok dgn psgn n ank wlpun berjauhn dgn kluarga dye.tp sye tidak?? Huhuhy..sye korbnkn tenaga,kudrat sye mse brpntg ni dgn memasak pgi tghri ptg mlm..klo ikutkn memang x lrt.. tp fkirkn suami. ..tp ni yg sye dpt..sye sdih..

18 Balas

Sama nasib kite sis. Sebulan pantang umah mak saya ade je ngeluh. Makanan x kena citarasa dia la. Bosan la. Kalau rumah mak dia, bebas. Mcm2 boleh buat. Sekarang saya tukar pantang rumah MIL. Baru la nampak dia ceria . Nasib jarak 20min je. Tapi as prempuan mana je nk pantang rumah MIL kan. Lagi2 MIL slalu bebel mcm semua dia ckp betul. Skrg trpaksa hadap bengkak susu. Smoga kita kuat.

4y ago

Bengkak susu knp... Sbb kurang susukn ank ke... Klu ank x minum... Boleh je pam... Lega sikit bengkak susu.. Baby sy byk tdo so kurang mnyusu... Jdi sy pam sbb nk kurangkan bengkak susu