bgi pndangan

Sye nk luah blh x..minta nsiht or pndgn blh..skrg musim pkp..rzeki ank sye ayahnya dpt cuti gak. Sme2 jge dgn sye..jd sye x lh pnat..tp syebsdih suami sye mcm x happy bile dgn sye n ank sye..ni ank first kami. ..bila pkp dilnjutkn..dye jd sdih..kurg brckp dgn sye..kbtuln sye tgh berpntg di umah mak sye. Dgn mak abah sye pun dye wat muka msm..x brckp ..sdih sye bile dye wat cm tu..sye tau dye rindu mak ayah n adik bradiknye dikmpung. Ye lh dh 2 minggu dye kt sini dgn sye n ank.. lg pkp dilnjjutkn lg 2 minggu lg dye sdih..kdg2 sye rse mcm x brguna jd isteri dye..knp org laib suami dye sronok dgn psgn n ank wlpun berjauhn dgn kluarga dye.tp sye tidak?? Huhuhy..sye korbnkn tenaga,kudrat sye mse brpntg ni dgn memasak pgi tghri ptg mlm..klo ikutkn memang x lrt.. tp fkirkn suami. ..tp ni yg sye dpt..sye sdih..

18 Balas

komunikasi penting sis tnyw elok2 suami kalau ada masalah bole share sama2 jangn biarkan berlarutan masam muka tk elok sis kena bagi semangat manataw suami dlm masalah tpi sis sendiri tak tau lelaki ni dia ada masalah bnyk diam dan tk suke becakap kita sebagai isteri kena pandai2 la bawak bincang pujuk suami luahkan apa yang dipendam ..

4y ago

jangn pikir yang bukan2 sis kalau suami sis rindu kepada family video call kan bole mcm2 teknologi ada skrg ni suami sis kenala paham musim2 corona nii mana la bole berjalan jauu bnykkan bersabar jela dengn sikap suami tuu jaga anak bnyk kan bercakap dengan dia je baru dia tk terasa rindu yang amat pada keluarga yng jau