Kiraan mengandung ni mcm mne.. 1st time mummy

Sye konfius mcm mna nak kira dah hamil berape bln / minggu... now dah 19 minggu. sorry la sy 1st time mummy x brape tau sgt...mhn tunjuk ajar...thks

12 Balas

Guna sifir 4 sis. 4 minggu = 1 bulan 16 minggu = 4 bulan 19 minggu = 4 bulan lebih, dlam 4 bulan seminggu mcm tu sbb kena tolak waktu fertilization (1 atau 2 minggu) mcm tu

Dah dalam 4 bulan sengah mcm tu. Sis kira mcm ni je: 4 minggu = 1 bulan 8 minggu = 2 bulan 16 minggu = 4 bulan 19 minggu = 4 bulan lebih

saya dulu pun konfius tapi ingat sifir 4 je. Yang minggu tu ikutlah nak ingat ke tak.. so kalu 19 minggu saya anggap dah 4 bulan lebih

Senang mcm ni je sis. Ingat sifir 4. So, kalau dah 4 minggu tu maksudnya dah sebulan. 19 minggu = 4 bulan lebih

Sis dah 4 bulan lebih tu..takpe awal lagi kan blur2.. Ingat sifir 4 je senang. semoga bermanfaat.

bukak google tapi 19minggu berapa bulan .. nanti keluar kalendar ..

Apps nie pon bleh sis.. Sis msok last period dn due date sis

berapa minggu dah bahagi 4 dapatla bape bulan da pregnant

Dalam 4 bulan seminggu macm tu.. ingat sifir 4 je wak

boleh rujuk sni sis