sesi mengecheck

hi.. sye dah lambat period 7 hri...mengikut pngalaman bonda2 sekalian, kalau nk betul2 naik double line terang dan jelas kne tggu 2 minggu ke?

8 Balas

Sy klu ikutkan da 5 week 1 hari dr date last period..ni kira tak terang laa kan.. 2 line tapi 1 tak terang.. plus masuk hari ke 4 ade light spotting.

5y ago

Last period 16.10.. cycle teratur 28hari.. 14hb ade spotting dark brown darah.. 1 hari je.. esok nyer takde.. cek upt kuar 2 line.. tpi yg satu tu samar.. yg atas ni latest check delay period 1 week.

Saya lewat 2 hari,masa check naik double line teranf

Sy seminggu 4hari from missed period,upt terang..

X semestinya.. Sy lewat 7hr cek dah terang..

Sya lewat 5hari double line terang...

Lwat 7 hri pn dh blh cek dh sis

Saya lewat 3hari dh terang

Sy lewat 3 hari dah terang