buku pink

sya pregnant anak luar nikah.. tdi nak pergi buka buku pink nurse tu kata kena bwk waris jgk utk sign ibu bapa atau adik beradik.. kluarga sya takde yg tau sya pregnant.. plan lepas bersalin baru nak bgtahu mereka.. apa patut sya buat.. mcm menyesal plk pergi klinik ?

76 Balas

Sya pon pregnant luar nikah mak ayah saya pon tak tahu lagi saya dah 7 bulan belum buat buku pink lagi tak tahu apa patut saya buat saya pikir nak bersalin bidan je taknak pergi hospital hm stres bila pikir kan balik

5mo ago

dulu awak buka buku pink tu nurse ada mintak dokumen apa ii tak? And mcm mne prosuder dia?