buku pink

sya pregnant anak luar nikah.. tdi nak pergi buka buku pink nurse tu kata kena bwk waris jgk utk sign ibu bapa atau adik beradik.. kluarga sya takde yg tau sya pregnant.. plan lepas bersalin baru nak bgtahu mereka.. apa patut sya buat.. mcm menyesal plk pergi klinik ?

76 Balas

Benda da jadi da pun kan sis. Bg la tau keluarga. And pastikan dpt proper check up. Kdg kita rasa kita sihat. Badan fit. Muda lagi. tapi sangkut kencing manis la. Itu la ini la. Belum lagi anak dlm perut tu. Melalui check up ni la kita nak pastikan keadaan kita and anak kita. Dan utk memudahkan proses bersalin nanti incase sis perlu deliver secara czer atau ada apa apa komplikasi. Kita taktau semua tu. Melainkan sis nk deliver dkt private. Jgn memperjudikan kesihatan sis dan anak. Semoga selamat ya sis.