buku pink

sya pregnant anak luar nikah.. tdi nak pergi buka buku pink nurse tu kata kena bwk waris jgk utk sign ibu bapa atau adik beradik.. kluarga sya takde yg tau sya pregnant.. plan lepas bersalin baru nak bgtahu mereka.. apa patut sya buat.. mcm menyesal plk pergi klinik ?

76 Balas

saya pun hamil anak luar nikah...memang kena bawa family yang tahu pasal kita, bukan apa pihak hospital taknak ambil risiko tinggi, sebab kita single parents....dah single parents, doktor risau kalau kita jaga diri seorang2 time pregnant ini...bagitahu jak family sis, perut sis tu makin membesar, sis nak simpan rahsia sampai bersalin....mustail sis, saya dah pernah try, 9bulan tu cukup panjang....takut kena marah, tu belakang cerita sis....sis tadah jak telinga sis kalau keluarga sis nak maki hamun sis...nak malu, nak sedih pun tak guna, dah salah kita tak pandai jaga badan...tapi sekurang kurangnya sis dah cuba jaga cii baby yang tak bersalah tu...kurang sikit rasa bersalah tu

6mo ago

kalau ibu yg mengandung anak luar nikah tu dah melepasi had umur, prosuder dia sama jugak ke? adakah pihak hospital akan mintak bawa family jugak walaupun family dah.tau?