Jom share barang apa mommy bawak ketika bersalin🤰

Labour room(sy letak sekali barang ibu dan bby) 🌈Baju/seluaq 🌈Napkin 1 🌈Pampers 1 🌈spender pakai buang 1 🌈maternity pad 1 day1/day2 (Letak dalam ziplock beg,sy buat 2set) 🌈Baju/seluaq 🌈Napkin 🌈Mitten/booties 🌈Pampers (Barut tak perlu sbb tali pusat bby masih xok) 🌈Tuala bby 1 🌈Receiving blanket 1 🌈Pampers extra 6 🌈Minyak yuyee 🌈Wet tisu (Barang mandian bby pon xperlu mngikut experience kawan2) Barang Ibu 🌈Buku pink & Kad pengenalan 🌈Baju dan kain batik nak balik 🌈Spender pakai buang 6 🌈Nursing bra 1 🌈Spender biasa 2(saja standby) 🌈Maternity pad 5 🌈Breast pad 6 🌈Stocking 1 🌈Tuala 1 🌈Pencuci muka & sabun ketul 🌈Berus gigi & ubat gigi 🌈Sikat rambut 🌈charger/powerbank 🌈milo kotak dan bskut2 🌈air zam2 #firstbaby #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

Jom share barang apa mommy bawak ketika bersalin🤰
1 Balas

Hai. Bagi saya dah cukup tu mommy. Tambah lagi satu air zam² . Kalau jumpa lah atau makanan masa tunggu nak deliver iaitu kurma, roti

1y ago

Boleh minta suami belikan. Kalau nak beli buat bekal pun boleh. Moga dipermudah urusan