suami tidak bernafsu

sy umur 28 tahun.sy berkahwin sudah 2 tahun.sy masih berttc sebab misscarriage sudah 3 kali.suami umur 36 tahun.sy jarang sangat melakukan seks dengan suami.sebulan kadang sekali kadang tiada langsung.kami tinggal serumah bukan jenis pjj.tapi nafsu suami untuk bersama kurang.ada tips x,untuk suami ingin melakukan seks?sy sedih sebab xlame lagi sy akan masuk 30an.anak belum ade lagi.walaupun sy sudah 3 kali misscarriage sy ingin mencuba selagi ade rahim.period sy regular.mungkin rahim sy lemah.tetapi suami tiada nafsu untuk melakukan seks.atau sebab faktor umur kurangnya seseorang itu melakukan seks?sy malu untuk berborak hal ini dengan suami sebab hal ini sensitif.walaupun sudah 2 tahun berkahwin perasaan malu itu masih ade sebab kita wanita.

24 Balas

Dulu suami saya pun macam tu. Jarang nak buat sex sampai saya tanya dia gay ke. Nak tegang lama pun payah. Asal nak masuk je lembik or tak kuat nak masuk dalam. So sebulan pun tak sekali buat. Saya slow talk banyak kali juga. Suruh dia pergi urut. Sebab at the same time saya pun pergi urut. Malah saya jumpa doktor juga utk check kenapa susah kami nak buat seks. Pergi jumpa doktor tanpa suami. Tapi balik memang cerita lah apa doktor cakap. Dia mmg lelaki melayu klasik. Benda2 macam ni bagi dia aib. Padahal bukan aib. Ni dah dikira kesihatan. Kalau takda nafsu nak bersama memang masalah besar ya dalam perkahwinan. Dah lah tu dikira nafkah batin. Harap puan slow talk lah dengan suami. Jangan makan hati sorang2.