suami tidak bernafsu

sy umur 28 tahun.sy berkahwin sudah 2 tahun.sy masih berttc sebab misscarriage sudah 3 kali.suami umur 36 tahun.sy jarang sangat melakukan seks dengan suami.sebulan kadang sekali kadang tiada langsung.kami tinggal serumah bukan jenis pjj.tapi nafsu suami untuk bersama kurang.ada tips x,untuk suami ingin melakukan seks?sy sedih sebab xlame lagi sy akan masuk 30an.anak belum ade lagi.walaupun sy sudah 3 kali misscarriage sy ingin mencuba selagi ade rahim.period sy regular.mungkin rahim sy lemah.tetapi suami tiada nafsu untuk melakukan seks.atau sebab faktor umur kurangnya seseorang itu melakukan seks?sy malu untuk berborak hal ini dengan suami sebab hal ini sensitif.walaupun sudah 2 tahun berkahwin perasaan malu itu masih ade sebab kita wanita.

24 Balas

suami overwight ke?? some ppl kalau overweight ni dah jenis jarang2 fikir pasal seks..sbb senang letih. manusia ni ada umur nk aktif.. mgkin skrg dia kurang aktif, tp sblum ni over aktif.. dan mgkin juga 40an dia aktif.. manusia xkn aktif terus aje..😅.. tp sbg perempuan ni lagi xde ank..kita mmg fikir nk ank aje.. or mayb sbb awk gugur setiap kali prgnt, dia rasa no use utk bersama😥..mayblah.. jdi kat sini awk kena buat sometg.. slow talk bila nmpk mood dia ok..

2y ago

hmm..mgkin tu je reason dia yunk.. sy tya mcm.tu pun sbb pengalaman yg sama.. b4 kami kahwin berat dia dlm 60 mcm tu je..haha.. skrg kawin dh 12tahun beratnya dah 72 mcm tu..😆.. isteri masak sedap2 mana x lalu nk mkn kan 🤣.. so bila berat dah naik jarang nk bersama..tp xdelah nk tgok porn 😅.. mgkin tu je sbb nya.. berat! bila berat over sgt mmg auto jdi slow dlm seme aspek..