suami tidak bernafsu

sy umur 28 tahun.sy berkahwin sudah 2 tahun.sy masih berttc sebab misscarriage sudah 3 kali.suami umur 36 tahun.sy jarang sangat melakukan seks dengan suami.sebulan kadang sekali kadang tiada langsung.kami tinggal serumah bukan jenis pjj.tapi nafsu suami untuk bersama kurang.ada tips x,untuk suami ingin melakukan seks?sy sedih sebab xlame lagi sy akan masuk 30an.anak belum ade lagi.walaupun sy sudah 3 kali misscarriage sy ingin mencuba selagi ade rahim.period sy regular.mungkin rahim sy lemah.tetapi suami tiada nafsu untuk melakukan seks.atau sebab faktor umur kurangnya seseorang itu melakukan seks?sy malu untuk berborak hal ini dengan suami sebab hal ini sensitif.walaupun sudah 2 tahun berkahwin perasaan malu itu masih ade sebab kita wanita.

24 Balas

Maaf boleh tanya ggur brp week? Klu bwh 12w possibly chromosome tak sempurna. Keguguran ni xblh nk salahkan pihak isteri sahaja, sometime dari pihak suami juga. Dlu sy mmg fikir rahim lemah, tp bila ggur kali ke2, dktr explain dkt sy... Sy rasa lega sgt. I mean period xde masalah, waktu subur mmg jumpa. Cuma sy overweight. Jd sy turun kan berat bdn dlu, tukar diet, exercise (suami isteri), enjoy berdua & not think too much abt pregnancy. Psl seks tu, awk blh nk ajak, tak semestinya tunggu suami yg ajak.. Mungkin dia penat bkerja, . I mean if nk conceive, mmg kena spoke out...sbb yg nak anak is dua2 belah pihak.

2y ago

ya btul sis sy first khwin dpt dua chaya mata,tpi kmi dh bcerai,khwin kli kedua dngn duda xada ank first gugur wk2 12week.n skrg masih dibgi rezeki lgi baru 6bulan..doc nasiht kan kmi suami istri amalkan hidup Yang sihat,dri suami kuat merokok dy Cuba hadkan wktu merokok dy tambah dngn cra pemakanan harian.. tpi skrg dh boyok sy kurang nafsu nk bersama 😂 suami pulk Yang lebih2 nak ..selama 4 tahun besama alhamdulillah semua okey buat masa ni..