Sakit urat melampau

Sy sdg mengalami sakit urat yg melampau..blh ke ibu hamil ambil pil sakit urat?sakit tu dlm punggung..brdenyut dan akan effect dkt pinggang..ada x ibu2 alami mcm sy #pleasehelp

3 Balas

Kalau saya hri tu sakit pinggang sngt, smpai tulang punggung tu tengah, smpai tak boleh ddk lama, n trus ke doc doc trus cek upt masa tu sma2 n trus detect kencing kotor. Kalau sis nk makan ubat ap2 baik dapat kan saranan dan nasihat doc.

2y ago

Yang ni saya kali ke 3 prgnant, ni baru minggu 4, sebelum ni week 12 gugur sbb kantung kosong bulan 3, lepas 2 bulan saya lekat balik tapi mgkin tak cukup kuat, gugur week 7, ni lekat balik, mudah mudahan dapat la merasa smpai melahirkan😢