Baby 33week

Sy nk tnya.. Baby 33 week berat baru 1.7kg.. 14/2 ne kena jumpa doc pakar utk scan.. Normal berat baby 33 week sllu brpa.. Ibu2 33 week baby berat berapa dh skrg..

8 Balas

sy 32w 1.7kg pakar klinik cakap baby kecik dia buat surat p hsptl.. scan kt hsptl pn ckap kecik jgk 1.7kg pastu kena pantau setiap 2minggu kena p hsptl.. harap nanti p check-up baby berat ok Aamiin Allahumma Aamiin

2y ago

insyaAllah sis ada perubahan . sy pn last² ni doc cakap baby kecik awal tu ok je berat.. semoga dipermudahkan urusan kita bersalin nanti baby sihat xda masalah kesihatan Aamiin Allahumma Aamiin... 🥰