kos scan baby

Hi.. sy nak tahu kos scan baby berapa ya? sekarang 7 weeks .just nak tahu keadaan baby ..haritu masa buat buku dah scan kat kk tapi doktor cakap belum nampak lagi ..sy buat buku masa 5 weeks ..

8 Balas

depends..tapi 7 weeks mmg still early utk nmpak..nmpak kantung je dlu tu..klu 2D black n white tu murah skit..3D n 4D mmg mahal skit..so better pick time yg btul2 perlu utk scan..3D around 24weeks above baru ok nak buat..2D xkisah..dlu sya nk scan cepat sbb nk tgok baby ada kat mna sbb ada history ectopic..

5y ago

yep.. terima kasih banyak cadangan dan info .💕