kos scan baby

Hi.. sy nak tahu kos scan baby berapa ya? sekarang 7 weeks .just nak tahu keadaan baby ..haritu masa buat buku dah scan kat kk tapi doktor cakap belum nampak lagi ..sy buat buku masa 5 weeks ..

8 Balas

Scan di kk free je. Tp klau pg private clinic harga berbeza2.. Normal 2d scan ada yg rm40 n ada yg rm80. Kena pandai cari dkt mr google.. Best clinic bole cari yg ada sonologist. Better buat research dulu berapa week sesuai utk buat scan. Mcm sy buat detail scan ms 18 minggu bole tau smua detail baby n gender.

5y ago

okay faham.. terima kasih info 💕