Pedih ulu hati

Sy msih pedih ulu hati on off walaupn 12 week..normal ke..smpai bila ya pdih ulu hati ni

5 Balas

smpi tunggu kpla bby tu dh berpusing kebawah..kpla ank dh pusing ke bawah nnti ulu hati kita rasa mcm longgar sikit dkt dada..sbb kaki ank dh ke atas kita dada ada ruang sikit untuk bernafas..klu bby masih kpla ke atas..MCM mcm lh dugaan mngndung ni..rasa sesak nafas,rasa pedih ulu hati,rasa tak selesa duduk..

selagi x bersalin selagi tu akan rasa pedih ulu hati.. elakkn mkn benda yg pedas..mkn terlalu bnyk.. baring slpas mkn..

sy kena msa 3rd trsmester..selalu jd tiap2 mlm,mmg ssah juga lah nk lelap mata bila hujung2 nk dkt bersalin nie...sy 38w dh..

Normal dlm tempoh hamil. Cuba elak perkara yang boleh buat pedih ulu hati. Bersenam juga dan minum air suam perlahan lahan

kiranya bkn first trim je ke

2y ago

ye bukan. Slps bersalin pun ada rasa jgk