Contrction 38 minggu

Sy g hospital contrction kuat dan rasa mcm nk terberak lps tu kena seluk 1 kali smpi berdarah doktor suruh balik umah sbb baru 2 cm, keesokan hari nya berdarah banyak g hospital lagi seluk smpi darah tetap 2 cm smpi muntah2, doktor suruh alik umah sbb da 2 kali g hospital kemungkinan bawah luka nk buat cm mna ya.. Sy tak bole tahan asyik kena seluk je.. Bila Tanya doktor kemungkinan 2 3 hari nk bersalin bila contrction dtg layan je.. Doktor kata ad darah fresh blood atau air ketuban baru dtg..#ingintahu #bantusharing #firstbaby #pleasehelp #seriusnanya #1stimemom

3 Balas

pengalaman sy ank ke-2..ada contrction mcm sis.seluk pertama 2cm,balik rumah.lepas tu sy xpergi dah hospital.sy layan jer smpai betul2 rasa dh time bsalin.cntrction setiap 10mnt tu tanda kita nk bsalin.klu stakat mmulas pastu hilang,sy xg sbb xnk kena seluk.

3y ago

Tapi hari ni dia ok pula dia dtg kejap2 tu yg tak bole nk melayan sakit.. Sabar jela tak ad pengalaman