x tau nk tido mcmna

Sy dh 38weeks++..skng ni ssh sgt nk tdo.. X tau nk tdo mcmna dah.. Ngereng knn kiri sakitnya ya Allah... Bila terangkat punggng n kaki rasa mcm meraung rasa.. Nk tido terlentang takut pengaliran darah tersekat.. Tp selesa tdo terlentang lg.. Ada x momy mcm sy?

1 Balas

Sama la. Sy bru 7bln. Tp dh start x selesa tido sakit bdn. Telentang plg selesa tp xboleh tido cmtu😪. Tiap2 mlm rse berperang wktu tido. Kdg2 give up terus xnk tido😂. Xpe sis sikit lg tu kena bertabah. Sy lg 2bln. Kena tabah byk😂.

4y ago

Tulah... Mmg kne sabar.. Hihi.. Lps ni dh xde moment mcm ni..nt rasa rindu plak nk memgandung blik.. 😄😅..