Alahan teruk

Sy dah 12 minggu....bila nak hilang alahan ni...alahan truk smpai kena bising dgn misi sbb berat turun... mommy's smua buat mcm mna bg kurang alahan nya..

15 Balas

hi mommies.. saya pon 1 tri.. 11w skrg.. before this alahan mmg teruk.. tp lepas jumpa satu video di youtube n try it.. alahan saya makin kurang, actually still ada alahan mcm nk muntah.. tp still under control.. miss cuba dlu step pertama, jangan makan asam utk kurang kan rasa loya tu terutama masa perut kosong, itu yg buat kita lagi rasa nk muntah.. dan cuba makan paling lewat 4jam sekali, contoh 3 biji kurma dan selawat nabi n doa la supaya asbab makanan ni buat kita ada tenaga dan kandungan kita sihat... kalau terjaga tengah malam pon.. cuba gagah jugak utk ambik apa2 makanan utk lapik perut.. jangan heavy food.. semoga urusan dipermudahkan...