Batuk yg perit.

Sy da 3 hari batuk. Peritnya tekak. Nk tidur pn x boleh. bila batuk kena tahan sbb kdg perit smpi ke perut. Da pergi kk & klinik swasta dptkn ubat. Smbil tu ada petua hilangkan batuk?

2 Balas

Potong bawang besar nipis2. Masukkan dalam bekas/mangkuk... Jangan tutup. Letak di hujung katil/penjuru bilik. Buat setiap malam sebelum tidur. Insya Allah... Saya buat untuk anak saya menjadi.. Bawang ni buat rasa fresh... Dia sedut udara kotor... Nak.buat tiap2 malam pon.boleh walaupun tak batuk demam... Insya Allah