lendir berdarah

Sy bilah hari ni masuk hari ke5 keluar lendir berdarah... Hari per1 - ke3 keluar lendir coklat, hari pertama pergi hospital check jantung dan tiada bukaan lg doctor minta blk dulu dan kalau keluar lendir berdarah lg tu normal. Dtg blk bila dah rasa sakit!! ari ke4 keluar lendir darah merah (dlm 4:30am smp 9am, sakit pggg yg teramat dan perut) dtg skjp2. 10am pergi hospital nurse suruh blk x check x ctg semua tak! Nurse cuma ckp tanda biasa nk bersalin, dtg blk bila air ketuban da pecah! Hmm normal katenye ?Hari ni hari ke5 keluar lendir pink... Patut x saya risau atau tunggu mcm staff nurse dn doctor kata. Da sakit! Ketuban pecah!! Baru pergi hospital.. Skrg ni pun rasa kjp sakit kjp ok.... Hmm tolong saya....

7 Balas

Selalunya kalau kes sis ni doc dh suruh masok wad untuk pantau smpai la bersalin