pcos tapi tak tahu hamil ke tak

sy ada pcos both of ovary...td scan nk cek pcos skli doktor ada jmpa mcm kantung...doktor ukur dlm 5 weeks .....lgpun k bawah dh doktor ckp...dinding rahim tebal...sy juga mkn pil prancang...doktor sruh test upt lg sblm mkn ubat prncng...smptom mmg sy rsa ...sy muntah lpstu pyudara rsa skit....skrg ni sy sndri kliru sy mngandung ke tdk😂😂😂 adtak yg prnh alami mcm sy...mula scan dri ats tk nmpk ...scan dri bwah doktor tnya sy mngandung ke tak...sy sndri plik dgn soalan doktor...gmbr kntung mcm gmbr ni..sy pnjm gmbr org...

pcos tapi tak tahu hamil ke tak
6 Balas

check upt dulu sis, jgn makan pil perancang if positive then scan semula selepas 1-2 minggu... klu mengandung, 7 week dah boleh nampak janin and heartbeat... all the best

sy nk buat upt mnggu depan sblm mkn pil prncng yg strusnya...doakn sy ye...klo ada rzki sy trima kalau tkde apa boleh buat...😊😊

try chck upt n stop mkn pil perancng keluarga..mg dpmudahkan segalanya aamiin

sy 7 weeks nampak kantung ja...masuk 10 mggu bru nampak janin tu..

check upt la awak. baru leh confirmkan awak pregnant x

Ade check upt tak? Try check tengo