Milk for Preggy Momma

Susu mana yg ok utk minum masa pregnant ? Enfamama atau Anmum Materna

14 Balas

kalau sis tak ada gdm, boleh je minum mana² susu khas utk ibu hamil. tapi kalau ada gdm better minum susu kotak freshmilk/fullcream je

sy tk pernah minum Dua tu. sy minum susu yg sama sy minum dr sklh sampai skrg anak pun dh minum susu yg sama,.. susu fullcream tepung

Sy pernah minum enfamama perisa coklat tp yg tk best nya susu tu cpt basi and boleh tahan manis. Beli setong tu je dh tk beli lgi.

better consult dgn doktor dulu sblom minum susu khas untuk ibu sbb kandungan gula tinggi better minum fresh milk atau full cream

Saya minum calla milk sebab ia susu kambing tapi berperisa. Alhamdulillah alahan dah kurang.

3mo ago

sy PON minum susu calla milk perisa blueberry ,,, sedap sgt

sy minum enfamama tapi seminggu sekali sbb sy gdm. kalau sis takda gdm bolehje mana mana .

sy minum wildan susu kambing, perisa vanila. sesuai dgan sy. rasa pun sedap. ❤️

mne2 pn ok...tp sy lbh serasi kt tekak higoat....tawar dan xd prise apa2 ☺️