Suami garang

Suami saya garang .. kalau gaduh 2-3 hari taknak bercakap .. kita time pregnant perlukan dia sangat hmm 🥺🥺

12 Balas

Garang, bengis bertempat tak pe. Bukan baran memukul, mengherdik, menghina. Kita perlukan juga sifat garang suami supaya kita tahu limit kita sebagai wife. Tapi kalau sampai memukul, buat report. Tak bercakap tu x pe…org garang ni mudah pujuk dengan kita diam, jangan menjawab bila dia marah, pujuk dan always berlemah-lembut, manja dgn dia. Memang dia cair. 😁😁😁😁 Bila mood dia dah ok tu, slow2 selit maklumkan yang puan perlukan dia sentiasa time macam ni. Bila garang2 bgtau u akan mudah terasa banding biasa. Semoga terus bahagia hingga ke jannah 🌹