❌SOLD❌

SPA & MA to letgo *tak guna time pantang hari tu All for RM100 included postage Berminat, DM me!! TQ?? Exp : 2021 1. Feminine Cleanser (100ml) 2. Extra Virgin Coconut Oil (130ml) 3. Shape-Up Lotion (150ml) 4. Lulur Frangipani (250g) 5. Herba Mandian Spa (10 sachet) 6. Gamat Emulsion (245ml) 7. Minyak Seri Herba (50ml) 8. Tungku Herba (200g) 9.Pilis Herba (50g) 10.Buku Panduan Spa & Ma

❌SOLD❌
9 Balas

Saya pon ada lagi 😂.

Wa..murah 😍😍

‼️SOLD‼️

Bengkung dia xd ke sis

4y ago

Bengkukuny sy dh guna sis..lain 👆🏻 semua tak sempat guna ☺️

👌👍

Masih ada lg??

4y ago

Ada lg sis..berminat?boleh ws sy sis 0177044681 😇

Nape xguna sis

4y ago

Tak sempat nk guna sis, anak masuk wad sebb jaundice..jdi pantang ny pun main2 😅

Masih ada x/?

Pm