Kena gunting..

Sorry, sy nak tanya pengalaman ibu bersalin, betul ke if bgi yg 1st time bersalin, betul ke kena gunting sbb untuk tanda yg kita 1st time bersalin.. rs mcm nervous sbb ni pengalaman 1st time sy..

59 Balas

mcm sy anak first. koyk je tp yela koyak dgn gunting cantik gunting. tp mmg xdan nk gunting sbb haru jugak dlm lr tuu. even xgunting pun msih xhabis lagi benang serap dlm daging sbb sy jenis tisu lembut ambil masa nk sembuhh. dah laa kena jahit dua kali dan sbb tukar benang. sbb jahit2, asik pecah jee