Kena gunting..

Sorry, sy nak tanya pengalaman ibu bersalin, betul ke if bgi yg 1st time bersalin, betul ke kena gunting sbb untuk tanda yg kita 1st time bersalin.. rs mcm nervous sbb ni pengalaman 1st time sy..

59 Balas

sy masa lahir ank first kena gunting tp masa kna jhit tu xterasa sgt tp ank kdua kna gunting dan masa jhit tu trasa sgt tiap jrum yg kna tusuk tu..sakit yak mat..harp yg ktiga ni xkena jhit la..mmg ngilu bb jhit tu.masa kne gunting mmg xrasa sbb skit nya lbih pd pinggang&perot je.

4y ago

kn..