Kena gunting..

Sorry, sy nak tanya pengalaman ibu bersalin, betul ke if bgi yg 1st time bersalin, betul ke kena gunting sbb untuk tanda yg kita 1st time bersalin.. rs mcm nervous sbb ni pengalaman 1st time sy..

59 Balas

dulu saya fikir pasal ngeri koyak@kena gunting...rupanya sakit contraction tu mengatasi segalanya,..huhu...anak 1st pun sy kena gunting...tapi percayalah...gunting & jahit tu x rasa apa...lg2 bila tgk baby semua rasa sakit hilang...😍😘

4y ago

moga dipermudahkan bersalin dik...betul...x apa semua tu kalau nak dibandingkan perasaan jadi seorang yang bergelar ibu, umi, mama, mak...buktinya akak pun tengah tunggu baby ke2 ni😆