nafkah batin dalam selimut

hi sorry pertanyaan kurang menyenangkn,kalau kita bersama suami tp kita tk prnah puas just suami je puas selama tmpoh berkhawin tu dikira suami dh tunaikn nafkah batin ke?sjujurnya mula2 saya tk kesah tp bila dh lama lma rasa makin pendam mkin sakit🥲dhla jarang dapat hm

8 Balas

benda mcm ni sepatutnya sis kena jujur &berbincg dgn husband sis...org laki ni lurus jenis pk okay Dah bg dah settle xdanya dia nak tnya puas x okay x mcm mana Rasa?😂😂..Kalo xckp dia xkan tau.. Sama je mcm laki sy..xckp memg xkan tau dah ckp baru terkial² nak ambk Tau...sy kalo xpuas hati memg depan2 je ckp biar dia tau ape yg terpendam dlm hati isteri ni...😄

Biasa laki ego kalau partner ckp xpuas. Sbb tu kne komunikasi. Kdg malukan mcm sy akan ckp minta dia bg sy climate dlu baru dia settle. Sbb kami on smgu skali je slalu waktu cuti hr keje masing2 penat ofis jauh so kne dpt yg berkualiti la. Kalau dia lupa mmg sy ajak dia cuma waktu subur mmg on jgk utk 2nd anak.

dh duduk serumah, sebantal. apa2 yg tak puas hati between husband and wife, communicate with each other. no need to ask here especially pkara2 mcmni, seriously.

sama mcm saya dlu ..xpuas .. saya terus terang je ngn suami . kdg2 tu kalau dia penat sgt skjp je lah dpt. 2,3 minit terus pncut.. hmmm.. last2 buat xtahu je lah..

bgtau trs trg awk xpuas...boleh jugak repeat 2nd or 3rd round...hal ats katil ni kdg2 kena bincg btl2...tu pengikat kasih syg suami isteri

yer...kna bgtau..kadang2 suami ni kita kna bgtaw..n bgtw cara apa yg kita nak...

Bawa bincang dgn suami. Terus terang dgn dia. Slow talk.

apa2 bincang dgn pasangan