Sakit tulang kemaluan

Hi sorry lah kalau title tu pelik sikit . Saya baru 34 weeks kerap sangat sakit tulang bahagian kemaluan . Nak jalan , nak duduk semua sakit . Normal ke ? #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

9 Balas

Hehe samalah. Sy ni lagilah terkena ms 28week lg smpai skrg nk masuk 31week. Ya allah kak sakit sakit sakit sgt tk blh nk bgtau mcm mana. Bkn takat nk jalan nk duduk sakit. Nk pkai sluar dalam pun sakit 😂😂. Tny doktor diorg pun gelak. Normal sb rahim tgh nk berkembang katanya. 1st baby manalah ada pengalaman.

1y ago

normal je .. sy ni start 27w smpailah skrg 32w masih sakit .. tanya doc diorang ckp normal je sbb kepala baby dah kt bawah time tu ..