hi mommies ?

Sorry kalau soalan ni agak kotor. Normal ke baru pregnant 6week, tiba2 panties kita ada cairan warna macam brown. Tak banyak. Sebab selalu nya time nak period baru ada macam tu. #Firsttimepregnant #mommyygrisau

2 Balas

kalau risau sila ke hospital or klinik dengan kadar segera kita tatau kan benda tu normal ke ta jadi silala bertanya pendapat doc, utk dapat jawapan yang jelas ada sesetgh utk ibu tu normal, tade apa apa masalah, ada sesetgh ibu tu tanda keguguran dia jadi nk tau sebab apa begitu jumpa la doc

Blh jadi tnda awl kehamilan..boleh jd normal @ xnormal..lbh baik g klinik check...