Keluar coklat?

Hi sorry kalau gambar ni mcm kotor and geli sikit. Saya ada keluar coklat. Haritu pun keluar mcm ni juga ta0i pergi klinik Dr kata kalau keluar darah or sakit perut mcm senggugut terus gi hospital. Yg ni kira darah ke? So saya nk kena gi hospital ke? Btw KANDUNGAN saya dah 7 weeks. Erm risaunya lah

Keluar coklat?
3 Balas

Check dgn doc. Sy pun mcm ni masa 5w. Diagnosed threaten miscarriage sbb kedudukan kantung terlalu rendah dan spotting coklat. Better check

3y ago

lain kali jgn lupa nsfw ye. sy tgok post awak pernah je letak gambar, mustahil x jumpa button nsfw tu. rajin edit balik post ni tukar nsfw

Hi boleh tau. Tade ape ke discharge ni?? Since dah one year

nsfw please