Nak tanye klau kuar darah tpi lendir to dah tanda nk bersalin ke ..

Sorry kalau gambar ne agak geli sikit .. sbb nk tnjuk je betul ke tidak to dh ade tanda nak bersalin .. sbb keliru lendiri to kuar sekali dgn keputihan ke atau darah je .. Sbb ank pertama x pernah kuar tanda darah atau lendir ank pertama terus pecah air ketuban .. yg kedua ne baby asik mengeras je kurang gerak klau mengeras smpi ke pingang tpi 15 minit sekali mengeras bila saya tekan dkt yg darah to dkt tangan saya ade cop merah .. saya nk tahu je tkut jgk tiba ii baby dh nk kuar sbb suami kje jauh

Nak tanye klau kuar darah tpi lendir to dah tanda nk bersalin ke ..
1 Balas

g hosp . sy anak firts kluar tanda mcmni . lendir+coklat