nak tanya mummy semua

sorry gambar kotor sedikit . saya nak tanya yg ni kira keputihan kan sebab saya sedang menunggu hari untuk bersalin . dekat panties saya takda pon kesan ni melekat ke basah ke apa . lepas saya buang air kecil . saya lap guna towel bahagian sulit tu . lepastu benda ni pon ada . mohon ibu ibu yang tahu

nak tanya mummy semua
2 Balas

kalau larut dgn air, kira keputihan. kalau x larut air mucus plug. boleh pegi hospital check bukaan.

1y ago

kalau keputihan, bila kite lalu kan bwh air kan keputihan tu hilang. mucus plug bila kita lalu kan bwh air dia x hilang, kira nya kalau keluar besar duit 5kupang, bila lalu bwh air dia tetap besar duit 5kupang.

ni keputihan biasa