40 Minggu tak bersalin lagi, due 28/5

Slm semua. Sy first mom, and sy belum bersalin lagi. Smlm sy rasa mcm ada air hangat keluar tapi tak banyak, and berlaku semasa sy sdg duduk, jd sy cuba baring tp xda da kluar air hangat tu bila sy baring, itu dikira air ketuban atau tidak? Sy confuse, tp gerakan baby masih aktif.#SeriusTanya #bantujawab

4 Balas

𝑑𝑒𝑒 π‘ π‘¦π‘Ž 29/5 𝑑𝑝 π‘ π‘™π‘Žπ‘ π‘Ž 𝑛𝑖 π‘ π‘¦π‘Ž π‘‘β„Ž π‘˜π‘’π‘›π‘Ž π‘ π‘’π‘Ÿπ‘Žβ„Ž π‘‘π‘–π‘Ÿπ‘– 𝑠𝑏𝑏 π‘‘β„Ž 40𝑀 6𝑑 .. π‘‘π‘Ÿ π‘Ÿπ‘–π‘ π‘Žπ‘’ π‘˜π‘’π‘Žπ‘‘π‘Žπ‘Žπ‘› π‘π‘Žπ‘π‘¦.. π΄π‘™β„Žπ‘Žπ‘šπ‘‘π‘’π‘™π‘–π‘™π‘™π‘Žβ„Ž π‘ π‘¦π‘Ž π‘₯π‘Žπ‘‘ π‘šπ‘Žπ‘ π‘Žπ‘™β„Ž π‘Ÿπ‘–π‘ π‘–π‘˜π‘œ π‘Žπ‘π‘Ž2

4mo ago

Syukurlh kalau x da risiko, sy pn xda risiko apa2, cuma doktor bagi masa 9hari kalau xda tanda baru admit ward 06hb nt. Takpela, sy redha, mna2 ja, smoga kita dipermudahkan urusan bersalin nt, sy doa yg baik2 utk awk