5 minggu bleeding

Slm.. nk tnya normal ke 5 week tk nmpk pape kantung lg walaupn dh scan guna tvs.. sy bleeding pg td and then dktr scan tkde nmpk kantung pape.. dktr suspect luar rahim.. pg td sy ade skit bawah perut.. tp skli tu je.. pastu dh tk sakit.. and dh tk kuar darah mcm pg td.. pastu pg td darah kuar sbnyk pantiliner..

8 Balas

Sy pun mcm awak, 5w ada sikit bleeding, sbb ini first baby sy risau and pergi cek kat klinik private, doc scan tak nampak kantung dlm rahim & suspek sy ectopic pregnancy rasa nak nangis bila doc ckp mcm tu, then doc refer i ke hospital gov, kat hospital terus kena admit emergency sbb doc risau, ambik darah utk beta hcg & jumpa doc pakar, scan guna tvs, alhamdulillah dia ada nampak kantung dalam rahim tp masih terlalu kecil, so dia suruh i dtg seminggu kemudian and bila scan tvs sekali lagi, dah nampak kantung siap dgn heartbeat lagi. Alhamdulillah. Awak jumpa doctor yee klu bleeding makin teruk. Semoga dipermudahkan urusan. 🤲🏻