Panadol blh mkn tak

Skrg fasa subur, tapi demam..blh mkn panadol tak ye bagi ttc..kacau hormon atau apa2 tak..tq 😞

9 Balas

boleh sis , saya awal preggy pun sakit kepala sangat dah 2 hari berdenyut makan panadol biasa tu jee . jgn ambil actifast kuat sikit .

sye awal2 preggy pun mkn panadol.. alhamdulillah ok.. tyme tu bru 2 bln.. jd sye rse klu ttc pun mgkin xde masalah..

Kalau ttc kene elakkan mkan Panadol, tp kalau awk dah demam kene mkn jugak lah kan.. apa2 pun get well soon

2d ago

Sebab apa ya?

bolee. panadol biasa shj ya. bkn actifast

Pergi je klinik. Rujuk dengan doktor

boleh je xde masalah...

Boleh je

boleh

Boleh