perut asyik mengencang

Skrg dah 39week. Perut pun asyik mngencang je. Baby baru gerak 8kali ikut jam.skrg. 6:40 hmm.... Goyang2 perut suruh baby gerak ada jg dia gerak tp x kuat lah. Lpas tu kencang lg. Harap ni tnda nak bersalin tak lama lg. Ada mommy yg pngalaman mcm ni x? Doakan sy dpermudahkan ye smua. Tq semua.

1 Balas

Kalau x cukup kiraan, boleh p spital terus... Semoga segala urusan sis dipermudahkan Allah

5y ago

Ya... Tapi kena alert jugak ya, takut terlepas pandang bab kiraan tu. Biasa la kan, makin hari makin penat. 😉 apapun semoga dipermudahlan urusan ya